EȘTI PREGĂTIT?

O afacere în care fiecare membru și partener afiliat contribuie ca într-o familie având libertatea de a decide cât, cum și pe ce perioadă investește.

 

HOMECITY aduce în prim plan oportunitățile pe care România le oferă și mijloacele prin care acestea ne ajută pe fiecare dintre noi să ne extindem și să aducem plus valoare mediului în care trăim.

Misiunea noastră vizează nu doar expansiunea pe plan național, ci și internațional. HOMECITY pune înainte de toate relațiile interumane. Aceasta formează harta unde se găsesc bazele de care dispune fiecare dintre noi. Pentru aceasta, am creat și trasat linii întregi de business, toate conectate între ele în moduri dintre cele mai originale și competitive. Acestea constituind infrastructura pe care orice companie și persoană afiliată la HOMECITY poate genera profit. Similar cu platforma HOMECITY, în funcție de opțiunile la care aderă fiecare membru și partener afiliat, vom oferi un spațiu unic pentru dezvoltarea relațiilor de afaceri prin interacțiuni sociale cu acces la o gamă bogată de lumi digitale ce au un rol bine determinat în acoperirea nevoilor din realitatea de zi cu zi.

 

Fie că ești deja antreprenor sau angajat, noi, familia HOMECITY, suntem pregătiți să deschidem ușa și să primim fiecare membru si partener afiliat. Si dacă există ceva ce ne-ar face să fim concurenți, află că noi suntem motivați să lucram cu cei ale căror valori sunt similare cu ale noastre și în loc să concurăm, noi conlucrăm și realizăm punți peste care să pășim împreună.

 

Îi invitam pe arhitecți, designeri, dezvoltatori IT, brokeri (financiari, imobiliari, de asigurări), consultanți, ingineri, tehnicieni, electricieni, instalatori, antreprenori mai mari sau mai mici să se înscrie în marea familie de business trimițând un e-mail la adresa: expansion@homecity.ro.

Confirmându-și în mod real nu doar adresele electronice și numerele de telefon, ci și intențiile, doritorii pot cunoaște primele 600 de beneficii oferite de familia HOMECITY.

Echipa noastră de asistență este bucuroasă să răspundă la orice întrebări prin e-mail la support@homecity.ro

HOMECITY este cheia ta. Acea cheie care îți deschide larg ușile prosperității. Fii afiliatul nostru și cunoaște puterea nemărginită a lui împreună!

1. Clientul intern și extern sunt în centrul atenției.
2. Investim în oameni și tehnologie, recompensăm exclusivitatea, loialitatea, munca și implicarea.
3. Încredere.
4. Integritate.
5. Promptitudine, know-how și transparență.
6. Proiecte sociale "Ajutăm pe cei de lângă noi"

HOMECITY GROUP - HCG este un hub pentru clienți și furnizori de servicii și produse, în vreme ce HOMECITY EXPANSION reprezintă un serviciu de nișă.

 

Cu toții ne dorim prosperitate, astfel încât acum este momentul oportun să reflectăm asupra impactului acțiunilor noastre antreprenoriale, să discutăm deschis despre motivația de a fi antreprenor sau angajat de succes în România și să acționăm ca lideri pentru a ajunge la rezultatele dorite.

„Antreprenoriatul este cea mai bună soluție de a inova, a învăța – uneori din erori, a crește și a transforma o idee într-o realitate deseori dificilă, dar frumoasă.”

Sunt extrem de mulți români cu potențial în mediul antreprenorial și social. Noi, înainte de a ne adresa clientului, stabilim relații cu românii care își doresc să facă parte din familia HOMECITY bazându-ne pe faptul că știm să găsim sau să creăm, după caz, soluțiile câștigătoare.

 

  1. Cum e să fii un antreprenor de succes sau un angajat de succes? Îți dorești să contribui la creșterea mediului de business și crezi că prin crearea de afaceri și relații, antreprenorii pot stimula economia și aduce o contribuție valoroasă la dezvoltarea societății?
  2. Ce te motivează să te alături mărcii HOMECITY și grupului nostru?
  3. Cum ai decis să fii afiliatul HOMECITY? De ce IMOBILIARE, MAINTENANCE sau orice alt satelit HCG?
  4. Cât ești dispus să investești în HOMECITY în ceea ce privește resursele materiale, umane, intelectuale?
  5. Cât de dispus ești să accepți provocările?
  6. Cât de pregătit ești să primești recompensele care vin pe măsură ce investim împreună?
  7. Ești dornic să accesezi nivelul următor al propriei dezvoltări prin împărtășirea cunoașterii tale despre produse și servicii?
  8. În calitate de membru, partener afiliat sau de angajat, care sunt acțiunile pe care le-ai face pentru a ne dezvolta împreună?
  9. Cât timp ești dispus să dedici implicării tale în HOMECITY IMOBILIARE sau MAINTENANCE și în livrarea de servicii de calitate?

 

De îndată ce găsești aceste răspunsuri cât mai specifice și spui "DA" HOMECITY găsești în noi un partener competent și de caracter care te va susține prin serviciile pe care te invităm să le descoperi în detaliu pe platforma noastră.

 

Industriile de servicii și produse au fost și vor continua să fie în mare parte responsabile pentru o mare parte a creșterii economice interne și internaționale. Loialitatea serviciilor și calitatea produselor, care pot fi obținute prin construirea de relații și oferirea de produse și servicii excelente pentru clienți, este adesea factorul cheie care construiește avantajul competitiv pentru furnizorii de servicii (care sunt tot produse). Obiectivul principal al întâlnirii este de a oferi un cadru conceptual pentru loialitatea serviciilor, unul care nu se bazează în exclusivitate pe suport empiric, ci digital. După cum știm, lumea devine una tot mai digitală, însă omul rămâne la baza ei. Noi, HOMECITY, susținem că acest format de business poate ajuta în determinarea tipului de condiții de loialitate care ar putea exista pentru anumite industrii de servicii și produse. Cu ocazia acestei întrevederi, am listat câteva linii directoare și conceptuale ca strategii adecvate pentru fiecare linie serviciului HOMECITY GROUP. Acesta este doar ÎNCEPUTUL.

 

Intră acum în familia HOMECITY și plantează alaturi de noi semințele succesului!